Geef uw bestrating een 2e leven!

Tegels in de tuin hebben over de jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger was de keuze voor een terras simpel; stoep -of grindtegel.

Als je op zoek gaat naar tegels voor een terras gaat er een wereld aan opties open. Beton wordt veel gekozen vanwege de veelzijdigheid, maar ook bluestone, Belgische hardsteen en gebakken bestrating komen veel voor. Denk  meer variaties in kleur of formaat en bewerking. Al die opties gaan zoals altijd gepaard met onderhoud. U wilt toch langdurig kunnen genieten van uw terras zonder al te veel gedoe? Deventer Tuin Onderhoud is dit type onderhoud (en zelfs renovatie) gespecialiseerd.

Vroeger kon je de oude grindtegels prima schoonmaken met de hoge drukspuit. De tegenwoordige tegels lopen hier schade van op; de tegel wordt open gewerkt en er dringt vocht in de tegel. Het gevolg hiervan is dat de kleur verdwijnt en de tegel steeds meer alg en ander vuil aanpakt. Binnen de kortste keren is een terras veel minder aantrekkelijk geworden en vernieuwing brengt toch weer andere kosten met zich mee die flink kunnen oplopen.

Wij hebben bij alle soorten tegels een andere/ gespecialiseerde aanpak met diepe reiniging, behandeling tegen kalkvlekken, preventieve maatregelen tegen algen en mos en een impregnatie die nog jaren blijft zitten. Ook de kleur keert terug alsof de bestrating permanent nat is. Uiteraard herstellen we dan ook graag de eventuele verzakkingen voor u. Zo geniet u nog jaren van uw terras en geeft u uw bestrating een 2e leven.

Anti alg behandeling
Beschermende coating
Verdiept de kleur
Flyer